Realigro.hu az első világszerte működő ingatlan-keresőmotor, mellyel eladó lakóingatlan hirdetéseket kereshet a következő országban: Haiti

Ingatlan eladó Haiti

Haiti egy karibi ország, amely Hispaniola szigetével és a Dominikai Köztársasággal, keletre osztozik. Még ha az ország még nem tudott teljes mértékben felépülni a 2010-es földrengésből, számos történelmi emlékműve, amely a 19. század elejére nyúlik vissza, sértetlenül maradt.

A főváros Port-au-Prince. Haiti a legnagyobb afrikai befolyással rendelkező nemzet Amerikában, egy olyan országban, ahol lapos rekonstrukció van. Jelenleg több ezer külföldi él, dolgozik és együttműködik a fejlesztési és együttműködési küldetéseken.

Ha Haitől vásárolni egy ingatlant vásárolni, akkor tudnia kell, hogy Haitin való letelepedés biztosan nem lesz békés élmény. Haiti egy olyan ország, amely kontrasztokkal és álmokkal találkozik egy új jövővel fiatal és reménykedő lakossága számára.

Amikor Hait-ban értékesítésre szánt ingatlan vásárlásáról van szó, fontos tudni, hogy pillanatnyilag nincs hiteles ingatlan-nyilvántartás. A csalás és a csalárd eladások gyakoriak, ezért jó ötlet, ha jól olvassa el, mielőtt Haiti ingatlanvásárlást vásárolna, és mindig forduljon ügyvédhez.

Az utóbbi 15 évben a Haiti nagyon gyorsan megtelepedett, így megduplázta a városi lakosok számát 3 és 6 millió ember között. Haiti jelenleg a harmadik legnagyobb városiasodott ország Latin-Amerikában és a Karib-térségben, Trinidad és Tobago és Mexikó után. Évente több mint 133 000 haitin költözik a városba.

Port-au-Prince számos lakója küszködik, hogy megfizethető áron és folyó víz mellett éljen, míg mások naponta forgatnak órákat a munkahelyen.

Tehát nem könnyű megtalálni a jó ingatlan Haitin.

A gyors urbanizációból adódó nehézségek ellenére a Haitiben a szélsőséges szegénység szintje csökkent, míg egyes szolgáltatások lefedettsége javult a városokban. A nagyvárosok a főúthálózathoz csatlakoznak, javítva a hozzáférést a mikrohitelhez.

A haitiak 64% -a él a városban, és a városi lakosok száma 2050-re 6 millióról 11 millióra nőhet: ez a gyors urbanizáció növekvő igényt támaszt az infrastruktúrával, a szolgáltatásokkal és a munkahelyekkel szemben, de mindenekelőtt gazdasági lehetőségeket és valószínűleg növekvő számú ingatlan eladó Haitin.

Ez különösen meglepő a Port-au-Prince utcáin, amelyek tele vannak emberekkel, kisméretű utcai árusoktól, telefonos üzletekből és színes csaptelepekből, a tömegközlekedési eszközöként festett kisteherautókból. E lehetőségek kihasználása érdekében a jelentés rugalmasabb várostervezést javasol az infrastruktúra és a szolgáltatási szakadék bezárására és a jövőbeni városi növekedésre való felkészüléshez.

Az alapvető szolgáltatásokhoz való hozzáférés javult, különösen a városi területeken, de többet kell tenni a gyorsan növekvő igények kielégítésére: míg a Port-au-Prince vagy a második város Cap-Haitien lakosai jobban hozzáférhetnek az iskolákban, az egészségügyben és az elektromos szolgáltatások, a városi lakosok kétharmadának nincs megfelelő higiéniai lehetősége, és a szilárd hulladék gyűjtésének aránya nagyon alacsony.

Az utcákba való befektetés, a tömegközlekedés hatékonyságának és kényelmének javítása, valamint a városi területrendezés erősítése alapvető fontosságú lesz az átmenő emberek elvesztésének csökkentése és a munkahelyekhez és piacokhoz való hozzáférés megkönnyítése érdekében. De javítja a Haiti ingatlanok értékesítési portfólióját is.

A drága természeti katasztrófák egy része az urbanizációs folyamatok előnyeit erodálta: a haitiak több mint 96% -a két vagy több természetes veszélynek van kitéve. A földrengés zónákban magas az épületek koncentrációja, és a felét az árvíz kitettségére helyezték. 2010 után

Haiti a természeti katasztrófákkal szembeni kockázatkezelésre vonatkozó információs és tervezési eszközöket fejlesztett ki, mint például a többfenyegetés elleni kockázatértékelés, a szeizmikus területek feltérképezése és a kitett eszközök.

  •  
    Haiti felé haladva. Külföldi és haiti lakóhely

        A karibi tengerbe merülve, a franciaországi kolónia után, a gyönyörű Haiti volt az egyik első nemzet, amely Amerikától függetlenül nyilatkozott. Ez kétségtelenül az amerikai kontinens egyik legkevésbé gazdag országa, de természetesen a legolcsóbb! Miért beszélünk róla? Annak érdekében, hog ...

Térkép, árak alakulása és statisztikák

Kapcsolódó ingatlanok

Cod. 40330

Eladás Egyéb (földterület), Haiti, Port-au-Prince, Petionville, Pernier

10,979,109.74HUF
Eladás
Egyéb (földterület)

517 m²
Ez az ingatlan 30 percre található a repülőtértől, biztonságos helyen, rendőrség közelében. Közel a főúthoz és a csapszelep busszal történő szállításh...
Cod. 5113

Eladás Ház, Haiti, Port-au-Prince, Port-au-Prince, BOULEVARD center

65,874,658.44HUF
Eladás
Ház

130 m²
Sorház egy 5 lakóházban. Privát kert és strand. Teljesen felújított, 2008. év elején egyedi, amerikai és amerikai szigetelésű konyha található, az éve...
Térkép, árak alakulása és statisztikák
2005-2022 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferenciák

    A Realigro oldalának jobb használhatósága érdekében állítsd be nyelved, pénznemed, mértékegységed!

    Beállítom most Ne mutassa újra
BB